Časovi klavira za odrasle

Od crno-belih dirki do najrazličitijih boja i tonova muzike, izrazite sebe kroz zvuke klavira.

Zapamtite - nikada nije kasno da počnete da učite da svirate klavir!

Odabir profesora klavira je važna odluka za odrasle ljude koji su već izgrađene ličnosti i predstavlja razliku između razvijanja talenta i dobrog samoizražavanja kroz muziku ili odustajanja od nje kroz frustraciju i trajno neslaganje sa muzikom.

Naučite da svirate na klaviru muziku iz vašeg omiljenog filma ili pesme koje vas uvek oraspolože. Časovi klavira za odrasle pružaju vam neverovatnu mogućnost da se uz pomoć muzike oslobodite nagomilanog stresa.

 

Časovi klavira za odrasle

Časovi klavira za odrasle vode vas kroz detaljno istraživanje ovog instrumenta i učenje klasičnog repertoara ili repertoara po vašem izboru, čak i ako ste početnik bez prethodnog dodira sa muzikom. Ukoliko ste ranije svirali klavir, ohrabrićemo vas da nam se pridružite i da ubrzo dođete do naprednijeg nivoa učenja.

U muzičkom centru Allegro, časovi klavira za odrasle se sprovode jedan-na-jedan. Na taj način vam omogućavamo veću pažnju, brži tempo učenja i fleksibilnije vreme održavanja časova.

Effective Web Development Solutions

Muzika vas vraća na pravi put

Naušite (ili obnovite)  čitanje nota, improvizaciju koja prati melodije klasičnih i popularnih kompozicija. Izgradite svoj stil i veštine na crno-belim dirkama kroz čitanje nota, sviranje po sluhu i improvizaciju. Pored toga, družite se uz muziku sa drugim ljudima, koji su kao i vi odlučili da je pravo vreme da osete muziku u sebi.

Časovi klavira za odrasle - Harmonija tela

Poznato je da vibracije i zvuk klavira unose harmoniju u telo. Klavir vam vraća energiju, snagu i inspiraciju. On ima moć da u vama probudi najskrivenije emocije. Neobično je kako jedna melodija koju ćete samostalno odsvirati na klaviru, može vratiti životnu radost i osmeh na vaše lice.

Muzika učvršćuje um, podiže duh i poboljšava društveni život, što je od suštinskog značaja za razvoj dece i adolescenata, kao i za podizanje samopoštovanja kod odraslih.

Klavir je neverovatan instrument u čijim notama uživaju ljudi svih godina. Ako tražite posvećenog profesora klavira koji će vam preneti svoje znanje i ljubav prema klaviru i muzici - na pravom ste mestu!

Časovi klavira za odrasle su tu da vam pomognu da započnete vaše druženje sa ovim magičnim instrumentom. Ukoliko : 

- Želite da naučite da svirate svoje omiljene pesme na klaviru
- Želite da naučite da svirate klavir kao hobi
- Želite da naučite da svirate klavir zajedno sa svojom decom
- Sviranje klavira je jedan od vaših daljih životnih ciljeva
- Naučite da svirate na klaviru ljubavnu pesmu za vaše venčanje
- Jednostavno volite zvuke klavira

Muzička radionica Allegro će ispuniti sve vaše želje.

Poslednje sa bloga