Muzički centar Allegro

Muzički centar Allegro ima dugogodišnje iskustvo u časovima klavira za decu i odrasle, od početnika do diplomiranih muzičara.

Tamara Đukić završila je nižu i srednju muzičku školu "Isidor Bajić"u Novom Sadu, odsek klavir. Osnovne akademske studije završila je na Akademiji lepih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Borisa Kraljevića. Master studije završila je u Barseloni na ESMUC, u klasi profesora Jean Francois Dichamp-a.

Za vreme školovanja pohađala je internacionalne master klasove kod eminentnih profesora klavira kao što su Paul Barnes, Dorian Leljak, Svetlana Bogino, Vladimir Ogarkov, Jovanka Banjac, David Westfall, i drugi. Uspešni je učesnik međunarodnih takmičenja širom Evrope gde je osvajala nagrade među kojima su "Flame" - Paris (France), "Internacional Music Competitions" - Barletta (Italy), "Mozzart internacional  piano competition" - Roma (Italy) i mnoge druge.

Svoje prvo radno iskustvo je stekla u nižoj i srednjoj muzičkoj školi "Isidor Bajić". Dalji rad nastavila je da razvija na muzičkom institutu u Dubaiu, gde je stekla iskustvo rada sa svim generacijama i različitim nastavnim metodama. Uspešne rezultate je imala sa studentima koji su se profesionalno bavili muzikom i polagali internacionale ispite kao sto su ABRSM i TRINITY iz Londona.

Na Bliskom Istoku organizovala je javne nastupe i koncerte, gde je ostvarila veliki uspeh u radu sa odraslim osobama, koji se u ranijem periodu svog života nisu bavili muzikom, niti imali osnovno muzičko obrazovanje. Muzika je ljubav, lepota, lek i radost i treba je približiti svim generacijama, oplemeniti i pospešiti razvoj ličnosti.

Iz tih razloga vrata našeg Allegro muzičkog centra su otvorena za sve generacije.

Pristup najsavremenijim metodama učenja klavira, kao i mogućnost pripremne nastave za polaganje internacionalnih ispita ABRSM iz Londona, budućim učenicima omogućava nastavak i usavršavanje muzike širom sveta.

20 godina u muzici

6 godina predavač

+200 javnih nastupa

10 internacionalnih nagrada

Pratite nas na Instagramu

Poslednje sa našeg bloga